NAK CARI DUIT RAYA DENGAN CEPAT?

Semakin mudah nak dapat duit sebagai affiliate Ebook Magnet Rezeki. Semakin banyak tools menjual disediakan. Hanya perlu promote link affiliate untuk ebook terhangat di pasaran ni.

Setiap jualan, anda akan dibayar komisen RM30. Target jual 100 unit sebelum Raya dah boleh kumpul RM3000. Hanya promote dan tunggu komisen masuk.

Tak perlu risau kalau tak tau macam mana nak promote atau pada siapa nak promote.

Banyak ayat-ayat iklan promosi sudah disediakan dalam group vip dan paling best 500 ribu lubuk prospek yg targetted juga diberikan. Tinggal buat saja.

Untuk jadi agen affiliate, kena beli ebook ni dulu. Di dalamnya ada disediakan panduan affiliate. Anda juga akan dimasukkan ke group support wasap VIP untuk belajar buat sales.

Tak rugi beli, ilmu murah rezeki dapat, peluang buat duit pun dapat

Dapatkan ebook ni sekarang sementara harga masih belum dinaikkan di http://bit.do/tipmurahrezeki

MAGNET REZEKI 2017

RAHSIA MAGNET REZEKI MELIMPAH RUAH
*********************************************

Pernahkah anda mengalami seperti ini :

Hidup stress tak bahagia
Dibelenggu masalah banyak hutang
Buat bisnes lama tapi tak kaya²
Buat marketing selalu x menjadi
Selalu sakit dan terkena musibah

Ini baru sebahagian besar masalah kehidupan yang dialami di kalangan kita, walau bagaimanapun usah risau kerana di mana ada masalah, di situ ada jalan penyelesaiannya.

Yang penting adakah anda inginkan perubahan ?

Mahu nikmati kehidupan yang melimpah ruah kekayaan, kebahagian & kejayaan?

Di sinilah bermulanya rahsia rezeki untuk anda miliki :

Ilmu ar-Razzaq
Ketahui Sebab Pintu Rezeki Tertutup
Amalan Penarik Magnet Rezeki
Rahsia Langsai Hutang
Rahsia Unlimited Income

Berminat ?

Jika YA maka alhamdulillah kerana rahsianya sudah ada untuk anda baca di http://sifubisnes.com/magnetrezeki

Moga anda dilimpahi kekayaan dan kebahagian yang diberkati dariNya

PANDUAN ANALISA JUAL BELI SAHAM YANG MENGUNTUNGKAN

Asyik Rugi Di Pasaran Saham?
Rasa Macam Dah Takde Harapan??

Sedihkan kalau dah lama berada di pasaran saham tetapi masih lagi tidak mampu menjana keuntungan yang memuaskan.

Memang anda sungguh bertuah kerana terbaca post ni. Ini adalah panduan bagaimana anda boleh untung dalam pasaran saham

Panduan ini menerangkan secara secara terperinci bagaimana mahu menganalisa carta saham sesebuah syarikat dan bilakah masa yang sesuai untuk membeli ataupun menjualnya. Ianya lebih menjurus kepada “Technical Analysis”.

Dengan mengikuti panduan yang diberikan di dalam ebook ini…..

1. Anda TIDAK PERLU lagi menyesakkan kepala anda dengan berpuluh-puluh technical indicator untuk mentafsirkan satu-satu pergerakan saham.Ianya hanya membuatkan diri anda berada dalam keadaaan analisis-paralysis yang akhirnya tidak akan membantu anda langsung untuk membuat sebarang keputusan.

2. Anda TIDAK PERLU lagi menghiraukan kebanyakkan berita yang disajikan di akhbar-akhbar atau portal berita internet berkenaan saham-saham tertentu yang kebanyakannya, hanya bertujuan untuk memancing pelabur biasa untuk membeli saham yang sudah tidak diingini oleh institusi kewangan.

3. Anda TIDAK PERLU lagi bergantung kepada pendapat orang lain tentang mana satu saham yang patut dibeli. Tetapi, anda akan mampu membuat keputusan sendiri dengan YAKIN untuk beli sesuatu saham yang menguntungkan!

Kaedah yang didedahkan di dalam panduan ini akan..

1. Memastikan anda tidak akan rugi besar dalam pasaran saham. Itu yang paling utama.

2. Jika anda mengikut langkah-langkah yang diajarkan tanpa gagal dan berdisplin, anda hampir pasti akan mendapat keuntungan yang konsisten di dalam pelaburan saham berbanding menggunakan kaedah-kaedah lain!

Dapatkan panduan ini sekarang. Klik >>> https://goo.gl/LUHzLu

MULA BISNES MASA EKONOMI GAWAT?

Tahukah anda, 65% dari syarikat dalam senarai Fortune 1000 bermula masa ekonomi gawat?

Syarikat seperti Microsoft, Hewlett Packard dan KFC antara contoh syarikat yang bermula masa gawat.

Tahu juga kah, bahawa majoriti usahawan dalam senarai Inc 1000 bermula dari bawah tanpa suntikan modal yang besar?

Dalam ebook 27 Idea Bisnes Yang Kalis Ekonomi Gawat, kami sarankan idea-idea bisnes pelik yang untung besar, tapi tak perlu modal besar.

Jika anda sedang fikir-fikir nak mulakan bisnes, dapatkan ebook ni.

KLIK SINI >>> https://goo.gl/544n76

p/s – dalam ebook ini juga diterangkan kenapa jika bermula semasa gawat, kita akan ada beberapa advantage tambahan yang tidak mungkin ada semasa ekonomi sedang baik.

27 IDEA BISNES YG KALIS EKONOMI GAWAT

Ramai orang sangka bisnes ni hanya jual produk dropship atau tudung yang hanya untung RM20 – RM30 sahaja.

Pendapat saya, persaingannya terlalu banyak!

Malah saya rasa sekarang lebih ramai orang jual tudung berbanding orang yang beli tudung!

Bisnes sebenarnya lebih luas, dan peluangnya amat besar.

Dalam ebook 27 Idea Bisnes Yang Kalis Ekonomi Gawat, ia sarankan jenis-jenis bisnes yang untung antara RM200 hingga RM1,200 bagi setiap pembelian.

Sekiranya anda masih ada kerja hakiki, anda tidak akan ada banyak masa untuk buat bisnes. Jadi anda perlukan bisnes yang untung besar.

Semuanya telah kami sediakan dalam ebook ini.

Kebanyakan idea bisnes yang disediakan di sini tak perlu modal permulaan.

Hanya perlu pandai marketing saja.
Marketing adalah sesuatu yang anda boleh belajar.

Nak tahu apa idea-idea bisnes tu?
Klik sebelah >>> https://goo.gl/544n76

MENCARI TARGETTED PROSPEK YG BETUL DI FB

TEKNIK MENGHASILKAN JUALAN MAKSIMUM DI FB DENGAN MENDAPATKAN PROSPEK YG BETUL

Mendapatkan target prospek yg betul adalah kunci utama kejayaan iklan anda.

Ayat iklan yg power tapi jika ditujukan pada orang yang salah tidak akan menghasilkan apa-apa jualan.

Tidak tahu bagaimana nak cari prospek yg targetted di FB?.

Anda boleh pelajarinya dari ebook FB Ads Game Plan ni

Klik sini >>> https://goo.gl/gzbM5z

11 TIP PRAKTIKAL – BERJAYA JUAL MINIMUM 100 UNIT PRODUK SEBULAN?

11 Cara praktikal eksperimen iklan FB Ads, yang membantu klien kami jual 100 unit produk atau cecah RM10,000 sales pertama?
Soalan:

Tuan, iklan FB Ads saya ada masalah. Saya jual produk kecantikan untuk wanita, boleh tuan tengok FB Pages saya dan cadangkan apa penambahbaikan yang boleh saya buat?

Saya dah spend lebih RM300 dalam masa 3 hari. Sedih sangat sebab iklan tak ada orang respon pun.

Jawapan:

1. Saya sudah tengok iklan cikpuan. Sangat mengecewakan. Cikpuan cuba jual kepada semua wanita yang mahu cantik. Jadi saya sendiri boleh letak jaminan bahawa iklan itu 99% tak akan berkesan (Kejam? Biasalah).

2. Jangan gatal-gatal tangan terus keluarkan kos iklan RM100 sehari. Itu sangat besar untuk pengalaman yang kecil. Mula dengan sekecil RM50 dulu. Kemudian jika 2 hari (RM100) masih tidak mendatangkan hasil, tutup terus iklan itu.

3. Saya cadangkan cikpuan jawab soalan ini baik-baik dan teliti: “Aku nak jual kat siapa?”

4. Jawapan cikpuan di atas akan menentukan sejauh mana cikpuan faham dan kenal siapa pelanggan cikpuan.

5. Asas sebelum tulis iklan adalah tahu kepada siapa yang kita jual. Lepas dah tahu siapa, baru mudah untuk kita rangka kempen iklan yang betul dan berkesan.

6. Jika cikpuan masih belum jumpa jawapan yang memuaskan hati, jalan paling mudah adalah menghubungi semula 2 orang pelanggan (minimum) yang repeat order.

7. Call mereka untuk cuba memahami apakah poin-poin yang menyebabkan mereka repeat order. Ini akan menjimatkan 90% masa cikpuan untuk kenal pasti mana satu poin yang kuat untuk ditekankan dalam setiap kempen iklan.

8. Cikpuan juga tidak jelas dengan matlamat cikpuan. Cikpuan tamak. Mahu letak 10 matlamat dalam 1 kempen iklan. Ini perbuatan berani bodoh. 1 iklan hanya 1 matlamat saja.

9. Sebagai contoh, 1 kempen iklan cikpuan mensasarkan untuk dapat minimum 10 pertanyaan prospek di ruangan message FB Page. Ini adalah indikator samada iklan cikpuan berjaya atau tidak.

10. Tak perlu guna gambar model yang pegang produk. Pelanggan tak rasa apa-apa pun bila tengok gambar itu. Guna gambar pelanggan lain yang pegang produk kita. Lebih bagus, gambar pelanggan yang sudah nampak hasil selepas pakai produk kita.

11. Mohon cikpuan tak bergantung pada 1 iklan. Sebelum ini, cikpuan buat 1 iklan kemudian terus ‘berserah’. Permainan iklan bukan seperti itu.

Sentiasa buat iklan berlawan 1 sama lain. Minimum test 2 iklan. Cikpuan akan perasan salah satu iklan akan memberi pulangan yang lebih lumayan.

Jawapan yang kami berikan di atas adalah jawapan asas yang membantu klien-klien dan peserta kelas untuk dapatkan 100 sales pertama. Kalau produk cikpuan harga RM100, ia dapat membantu untuk tuan puan faham bagaimana untuk dapat RM10,000 sales pertama.

Kalau cikpuan masih tak faham cara buat iklan, beli saja panduan Ads Vault. Tengok cara asas yang kami guna secara LIVE untuk hasilkan iklan-iklan FB Ads?

NOTA: Boleh tuan puan tolong SHARE 11 tip ini di FB sekarang? Biar ramai orang dapat manfaat.

Baca lagi 8+ case study yang berjaya naikkan sales sehingga RM50k sebulan.

Semuanya selepas mereka amalkan teknik penulisan iklan yang diajar dalam kelas online Ads Vault.

Klik sini: http://sifubisnes.com/adsvault

– Aqif Azizan
Pengasas, Write to Wealth.

BAGAIMANA MENGHASILKAN JUALAN 6 ANGKA TANPA FB ADS

jualan-naik

Ada agen-agen atau stokis-stokis produk yg jualannya krik-krik?

Nak sales naik tapi takut nak belanja duit kat FB Ads sebab takut duit hangus terbakar?

Nak tips untuk gandakan jualan anda tanpa FB Ads?

Saya cadangkan anda baca ebook ni kalau serius nak naikkan jualan. Investlah untuk ilmu jika nak upgrade hidup anda.

Penulis ini telah membuktikan dalam satu pertandingan di Online Business Academy beliau berjaya membantu mentee menghasilkan jualan 6 angka dalam masa 6 minggu sahaja dengan teknik yg diajar dalam ebook ni

Anda boleh dapatkan ebook ni di:

==>> http://sifubisnes.com/ideamaster

ebook