3 CARA MUDAH MENJANA PENDAPATAN DENGAN BITCOIN DI MALAYSIA

Bitcoin adalah matawang digital pertama dan paling popular di dunia walaupun kini terdapat hampir 1000 jenis matawang digital yg lain. Bitcoin semakin mendapat perhatian di kalangan rakyat Malaysia.

Berikut adalah 3 cara mudah bagaimana anda boleh menjana pendapatan dengan Bitcoin dari Malaysia:

1. LUNO
https://www.luno.com/invite/BMNS6

LUNO adalah wallet atau akaun simpanan Bitcoin. Terdapat pelbagai jenis wallet di seluruh dunia. Wallet rasmi Bitcoin adalah Blockchain. Saya memilih LUNo kerana ia disokong dan mesra bank-bank di Malaysia.

Di dalam LUNO anda boleh menyimpan dalam matawang RM dan Bitcoin dan boleh ditukarkan antara kedua matawang itu hanya dalam beberapa saat.

Bagaiman nak buat duit?

Jika anda perhatikan setahun yg lalu harga Bitcoin adalah sekitar RM1000. Hari ini harganya sekitar RM11000+. Ini bermakna jika setahun yg lalu anda membeli dan meniympan Bitcoin, hari ini wang anda sudah menjadi lebih 11 kali ganda.

Dijangka harganya akan terus meningkat kerana permintaan semakin tinggi dan stok semakin berkurangan. Untuk makluman harga Bitcoin pada tahun 2010 hanyalah sekitar 40 sen.

Berapa modal diperlukan?

Buka akaun LUNO percuma saja di https://www.luno.com/invite/BMNS6 Anda boleh mula dengan modal serendah RM2 dan menggunakan bank di Malaysia untuk deposit ke akaun LUNO.

2. ETHTRADE
https://ethtrade.org/@700611

Ethtrade adalah syarikat yg berpengkalan di Hong Kong yg menjalankan aktiviti trading dan mining Bitcoin dan Ethereum. Mereka menawarkan saham untuk anda menjana pendapatan.

Anda boleh melabur dalam matawang Bitcoin, Ethereum dan USD. Anggaran keuntungan 15% ke 25% sebulan. Ini sekadar anggran bukan pendapatan tetap. Ada kalanya tidak dapat mencapai anggaran ini.

Keuntungan bergantung pada prestasi semasa perniagaan. Sistem affiliate juga ditawarkan jika anda seorang networker. Komisen 3% dari jumlah pelaburan dan keuntungan pelaburan pelanggan anda.

Boleh daftar percuma di https://ethtrade.org/@700611 klik Start Earning dan masukkan maklumat anda.

Modal minimum buat masa ini ialah RM70 anda dapat nilai pelaburan USD10. Boleh keluarkan selepas 60 hari tanpa sebarang caj. Jika dikeluarkan kurang dari tempoh itu caj akan dikenakan.

3. BITCLUB
https://bitclubnetwork.com/sukeri/home.html

Bitclub adalah syarikat yg melombong / mengeluarkan Bitcoin dan beroperasi di Iceland.

Iceland adalah negara yg paling sesuai untuk melombong Bitcoin kerana tenaga elektrinya murah, iklim sejuk sepanjang tahun dan kelajuan internetnya yg tinggi.

Aktiviti melombong Bitcoin memerlukan komputer dan mesin melombong yg dipasang 24 jam, hardware menjadi panas dan perlu disejukkan serta bersambung dengan internet.

Bagi yg serius nak jana pendapatan dengan Bitcoin dan beberapa matawang digital yg lain ini adalah pilihan terbaik. Rekod menunjukkan mereka yg dah terlibat selama beberapa tahun mendapat jutaan RM dengan peluang ini.

Boleh daftar percuma dulu di http://sukeri.com/bitclub/daftar Untuk jadi ahli berbayar yuran keahlian RM500 diperlukan.

Untuk mula menjana pendapatan harian tanpa henti anda perlu membeli sekurang-kurangnya 1 unit mesin melombong pada harga RM2500. Lebih banyak mesin yg anda beli, lebih besar pendapatan anda.

PERHATIAN

Dengan nama Bitcoin yg semakin popular, ramai scammer juga mengambil kesempatan atas nama Bitcoin mencipta pelbagai program buat duit dengan Bitcoin.

Berhati-hati memilih, pastikan anda ada ilmu yg cukup untuk menilainya. Atau follow orang-orang yg anda percayai dan yakin ilmunya.

Jika tdiak jelas atau perlukan bantuan tentang Bitcoin boleh hubungi saya, whatsapp 0196677127 (Sukeri). Saya bantu anda menjana pendapatan dengan Bitcoin.

NAK CARI DUIT RAYA DENGAN CEPAT?

Semakin mudah nak dapat duit sebagai affiliate Ebook Magnet Rezeki. Semakin banyak tools menjual disediakan. Hanya perlu promote link affiliate untuk ebook terhangat di pasaran ni.

Setiap jualan, anda akan dibayar komisen RM30. Target jual 100 unit sebelum Raya dah boleh kumpul RM3000. Hanya promote dan tunggu komisen masuk.

Tak perlu risau kalau tak tau macam mana nak promote atau pada siapa nak promote.

Banyak ayat-ayat iklan promosi sudah disediakan dalam group vip dan paling best 500 ribu lubuk prospek yg targetted juga diberikan. Tinggal buat saja.

Untuk jadi agen affiliate, kena beli ebook ni dulu. Di dalamnya ada disediakan panduan affiliate. Anda juga akan dimasukkan ke group support wasap VIP untuk belajar buat sales.

Tak rugi beli, ilmu murah rezeki dapat, peluang buat duit pun dapat

Dapatkan ebook ni sekarang sementara harga masih belum dinaikkan di http://bit.do/tipmurahrezeki