Ebook Rahsia Pro Penggunaan CMD.EXE

Rahsia Pro CMDDr.CMD dengan kerjasama Din Beramboi dan Kento baru sahaja menerbitkan sebuah ebook dan beberapa Video Rahsia Penggunaan CMD.EXE.

Ebook dan video ini bagus jika anda ingin menjimatkan masa dalam menguruskan perniagaan internet.

Rahsia Pro Penggunaan CMD.EXE ini sesuai untuk sesiapa sahaja samada usahawan internet atau orang biasa.

Mungkin anda sudah sedia maklum apa itu aplikasi CMD.EXE atau command prompt, tetapi saya ingin terangkan sedikit kelebihannya di sini.

Dengan Rahsia Pro Penggunaan CMD.EXE ini anda boleh :

  1. Membina blog dengan pantas yang mengandungi beratus-ratus halaman menggunakan CMD.EXE
  2. Menghantar mesej kepada rakan walaupun tiada sambungan internet
  3. Membuat salinan file yang penting dalam sekelip mata
  4. Menamakan semula file yang banyak dengan cepat
  5. Mempercepatkan proses memformat komputer dan membuang virus

dan banyak lagi… anda boleh lihat sendiri dengan klik di sini. Ebook dan Video ini adalah yang pertama diterbitkan di Malaysia dalam bahasa melayu. Jika berminat elok anda dapatkannya sekarang kerana harga promosi hanya sah sehingga 26 Ogos 2008. Kebetulan pulak sama dengan tarikh hot pilihanraya kecil Permatang Pauh.

Sila klik di sini untuk maklumat lanjut tentang Rahsia Pro Penggunaan CMD.EXE ni


Lagi Artikel Menarik. Klik Disini

RSS feed | Trackback URI

5 Comments »

MyAvatars 0.2
Comment by taza Subscribed to comments via email
2008-08-25 11:36:48

menarik…saya pun masih tak faham pasal CMD.EXE ni

 
MyAvatars 0.2
Comment by titan Subscribed to comments via email
2008-08-26 21:56:26

aku faham ebnda ni. tapi ramai orang tak faham. Betul tak din?

titan’s last blog post..Panduan Setup Getresponse Percuma!

Comment by Sukeri
2008-08-27 15:19:27

Orang lama macam saya, mula guna komputer pada tahun 1991 memang biasa dengan command prompt ni. Masa tu walaupun Windows 3.1 dah ada tapi DOS (Disk Operating System) lebih popular.

DOS ni sama la macam CMD, semuanya kena taip, tersilap satu huruf pun memang tak jadi. Tapi hari ni semua main GUI (Graphic User Interface) klik sana klik sini, lebih mudah tapi limited la. Dengan command prompt dapat buat lebih lagi.

Sukeri’s last blog post..Ebook Rahsia Pro Penggunaan CMD.EXE

 
 
MyAvatars 0.2
Comment by Abdul Rashid Basar
2008-08-29 22:32:29

Kalau dulu memang terpaksa guna command prompt. Daripada yang lama maka terjadilah yang baru…..ARB Dagang

Abdul Rashid Basar’s last blog post..Intipati Bajet 2009 “Kerajaan Prihatin”

 
MyAvatars 0.2
Comment by ira
2008-09-01 04:36:36

kalau dah tak tahu. Kenela tahu. So, belila ebook cmd ni. :)
ira’s last blog post..Bleach Episode 183

 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
URI
Subscribe to comments via email
Your Comment (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in your comment.

This blog uses the CommentLuv plugin which will try and parse your sites feed and display a link to your last post, please be patient while it tries to find it for you.
Ebook Panduan Adsense Percuma Ebook Panduan Buat Blog Wordpress Ebook Panduan Membina Laman Web

Perniagaan Internet . Usahawan Internet is proudly powered by WordPressEntries (RSS) and Comments (RSS). • xMark Theme by: Lisa Sabin-Wilson